Kabeljauwhaasjes omwikkeld met pancetta

Kabeljauwhaasjes met pancetta, met paprika hummus en een zeekraal salade met cocktailgarnalen, kappertjes, peterselie en citroen.

2pers.
Wat heb je nodig:

2 kabeljauwhaasjes
100gr pancetta
Zeekraal ( handje vol = ongeveer 50gram )
Blikje kikkererwten ( 100gram )
100 gram cocktailgarnalen ( mogen ook hollandse garnalen zijn neem dan 50gram )
3 takjes peterselie
1 eetlepel kappertjes
1/2 rode paprika
teen knoflook
1/2 citroen
Peper en zout

Wat je doet:
Pureer de kikkererwten in een keukenmachine, voeg daar de paprika , knoflook en peper en zout aan toe. Mix alles tot een gladde massa. Bewaar even in de koelkast tot de rest klaar is.
Bestrooi de kabeljauwhaasjes met peper en zout, leg 2 a 3 plakjes pancetta op een snijplank, leg daar de kabeljauwhaasjes op, en rol de pancetta over de kabeljauwhaasjes heen. Doe dit ook bij het andere stukje.
Chop van de zeekraal de harde steeltje eraf en leg in een kom, hak nu de peterselie, voeg de kappertjes, de garnalen en het citroensap ( ongeveer 1 theelepel) er aan toe. breng op smaak met wat peper en zout.
Verwarm nu de hummus even kort op laag vuur, in een steelpannetje, terwijl je de vis gaat bakken.
Bak op een middelhoog vuur de vispakketjes aan alle kanten, met wat olijfolie. Houd dit in de gaten, want het gaat al gauw te hard!

Leg alles mooi op een bord, met wat druppeltjes olijfolie en peper en zout. Enjoy!